Zoeken
  • Louise Declercq

Corona update

Bijgewerkt: 3 dagen geleden

BELANGRIJK

Gezien de massale toename van de coronacijfers in België, hebben we als leidingsploeg ook zelf even de tijd genomen om onze werking te evalueren. Als grote jeugdorganisatie willen wij onze verantwoordelijkheid opnemen in de maatschappij. Ook wij kunnen ons steentje bijdragen in het afvlakken van de COVID curve.

Daarom hebben de besloten om de schoolvakanties te volgen en de komende 2 weken geen leiding te geven, zowel voor lager als middelbaar! Dit is een drastische beslissing, maar hopelijk kunnen we hierdoor zo snel mogelijk weer talrijk aanwezig zijn in onze Chiro.

De eerst volgende activiteit staat nu gepland op 14 november. Wij zullen in die week opnieuw de cijfers bekijken en een beslissing maken.

De leiding is vol op aan het brainstormen voor een alternatieve ONLINE Chiro! Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten.

Stay safe!

We love u

Maar....

Niet getreurd!

Wij hebben al weer een supertoffe activiteit voorzien voor jullie! Deze keer gaan we op tocht naar het Bergmolenbos Trek dus je stevige wandelschoenen aan en begeef je naar de ingang van het Bergmolenbos. Volg de instructies en geniet van deze ONVOORSPELBARE wandeltocht!


Vele groetjes

De leiding


8 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

LEDENSTOP

Beste ouders, Het nieuwe Chirojaar staat weer voor de deur! De leden gaan dan over naar de volgende afdeling en komen te weten wie hun nieuwe leidsters zijn! Omdat wij de laatste jaren een enorme lede

TROOPER!?

​ Ken jij Trooper al?! ​ Trooper is een nieuw concept dat we met Chirumbero gebruiken om onze kas wat aan te vullen. Het is een super gemakkelijk principe waarmee iedereen Chirumbero kan steunen vanui

Verkeersveiligheid in Chirumbero

Beste ouders, ​ Omwille van de verkeersproblematiek bij het ophalen van de Chirowietjes werken wij met een rij. Op deze manier houden we wegens in de directe omgeving van het Chirolokaal weg. ​ Zit je

© 2020 All rights served