Zoeken
  • suzanvandenbroucke

Inschrijving nieuwe leden

Na een geweldige startdag krijgen ook de nieuwe leden een kans om zich in te schrijven via dit formulier!


Dit is de inschrijvingslink voor het Chirojaar 2022-2023 bij Chirumbero. Alle meisjes die geboren zijn in 2016 of vroeger kunnen zich hier inschrijven in onze Chiro. Deze link is enkel voor NIEUWE LEDEN! (Of chirowietjes die te laat waren om zich via de huidige link in te schrijven).


Omdat wij met een ledenstop werken, is er een kans dat de groep van uw dochter volzet is. Het is dus de bedoeling dat u PAS HET INSCHRIJVINGSGELD OVERSCHRIJFT nadat wij u een BEVESTIGING hebben gestuurd dat uw kind is ingeschreven. In onze jongste groepen is er zeker nog plaats, dus laat u zeker niet afschrikken door de ledenstop!

Een Chirojaar kost 40 euro. Het is zeker ook mogelijk om gebruik te maken van een vrijetijdspas, aarzel dus zeker niet om ons hierover te contacteren bij vragen (chirumbero.inschrijvingen@hotmail.com). Iedereen is welkom en wij hopen dus veel enthousiaste nieuwe gezichtjes te zien!

https://docs.google.com/forms/d/1dUMbuzliqbjXWTpBSTDH-jnqImx19dPygyqnlLulQB4/edit?usp=drivesdk

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Is jullie koelkast ook zo leeg na de drukke feestdagen? Door inkopen te doen bij de Delhaize kan je nu ook Chirumbero steunen! Een win-win situatie dus! Vanaf 13 januari kan je je SuperPlus-punten inw

Ho, ho, ho... De leiding wenst jullie 12 prachtige maanden, 52 positieve weken, 365 tevreden dagen, 8760 gezonde uren, 525.600 mooie minuten en 31.536.000 gelukkige seconden toe! Klik op onderstaande