Het uniform

Net als bij een voetbalploeg kiezen we er bij de Chiro voor om allemaal in dezelfde kleren te spelen. Zo tonen we dat we allemaal tot dezelfde groep horen. Het zorgt er ook voor dat mensen ons makkelijk herkennen en dat we elkaar gemakkelijk terugvinden op uitstap.

Voor de kleinsten vragen we enkel dat ze in de kleuren van de Chiro gekleed zijn: rode t-shirt, blauwe pull en beige broek of rok. Vanaf de kwiks (5e lj.) is het uniform verplicht: t-shirt, pull en beige broek of rok. Het uniform kan je kopen bij De Banier in Roeselare.

Chirumbero T-shirt

We verkopen ook onze eigen Chirumbero T-shirts. Deze mogen gedragen worden als uniformstuk, maar het is helemaal niet verplicht om er één aan te kopen. De kostprijs voor een T-shirt bedraagt 12 euro. Je kan deze T-shirt bestellen telkens bij het begin van een semester voor of na de chiro bij leidster Nina en leidster Lune.

Chirumbero truien

Ben jij ook zo zot van onze Chiro? Goed nieuws! Toon dat jij lid bent met de enige echte chirumbero truien. Wil je eentje bemachtigen?

Dan vraag je best naar Nina of Lune in de Chiro en dan helpen deze 2 leidsters je graag verder.

Tweedehands

Als Chiro willen wij iedereen een kans geven, iedereen hoort bij onze groep. We weten dat Chirokleren best een prijsje kunnen hebben en willen dit toegankelijk maken voor iedereen. Daarom hebben wij twee jaar geleden eens de koppen bij elkaar gestoken.

 

Sinds vorig jaar is er een tweedehandswinkel aanwezig. Hier verkopen wij Chirokleren aan de helft van de gevraagde prijs in de Banier.

 

Om steeds voorradig te zijn, hebben we er een actie aan verbonden. Wanneer u kleren binnen brengt die voor u dochter te klein zijn geworden, krijgt u een bon mee. Met deze bon krijgt u € 2,00 korting bij een aankoop in de tweedehandswinkel zelf of € 1,00 korting bij een aankoop van een T-shirt of trui van Chirumbero.

 

Dus, een warme oproep om kleren binnen te brengen. Wij zijn voornamelijk op zoek achter rokjes, maar alles is welkom. Onze winkel bevindt zich in de grote polyvalente zaal.

 

Vraag gerust aan leidster Femke en leidster Florien achter meer informatie.

Alvast welkom en bedankt! 

© 2020 All rights served